FemmeNails
Ook jouw handen mogen gezien worden!

Wie wil er niet zijn nagels mooi en gezond houden? Of je nu jong bent of oud, man of vrouw, goed verzorgde nagels bepalen de eerste indruk die iemand van je heeft. Bovendien maken mooie nagels dat jij je prettig zult voelt en zelfvertrouwen uitstraalt. FemmeNails is een gecertificeerd nagelsalon. Er wordt veel belang gehecht aan hygiëne en werkt uitsluitend met kwaliteitsproducten. Hier krijg je dan ook garantie op een behandeling.

 

 

 

Behandelingen
Bij de behandeling van gelnagels zijn er verschillende mogelijkheden.


Verlenging
De natuurlijke nagel kan eerst verlengd worden met een tip of sjabloon. De tip wordt gelijk gevijld met de natuurlijke nagel, zodat de tip niet meer herkenbaar is. Daarna wordt de gel aangebracht en uitgehard onder een UV lamp. Na het uitharden wordt de gel in model gevijld en afgewerkt naar keuze.

Verstevigen
De natuurlijke nagel kan ook alleen verstevigd worden met gel. Hierbij kan de nagel een klein randje langer gemaakt worden. Een ideale behandeling voor de nagelbijter, mannen of vrouwen die de nagels niet langer willen hebben, maar wel sterker. Bij de behandeling voor mannen en nagelbijters worden de gelnagels afgewerkt met een speciale topgel die een natuurlijke glans heeft en geen hoogglans. Het is niet te zien dat er gel op de natuurlijke nagel zit.


Nabehandelingen
Wanneer de gelnagel uitgroeit, gaat de nagel er minder mooi uitzien omdat er een uitgroei zichtbaar is. Om de gelnagels er netjes uit te laten zien, is het wel van belang je op tijd terug komt voor een nabehandeling. Hoeveel tijd er tussen een behandeling en nabehandeling zit is afhankelijk van de groeisnelheid van de natuurlijke nagel, maar dit is gemiddeld na 3 á 4 weken.


Opvulbehandeling
De gelnagels worden korter en in model gevijld. Oude resten gel worden weggevijld, de nagel wordt weer voorbereid om er nieuwe gel op te zetten. Na het aanbrengen van de gel wordt de gelnagel in model gevijld en afgewerkt naar keuze.


Tussenbehandeling
Uiteraad is het bij een gelnagel mogelijk een tussenbehandeling te nemen. Bij deze behandeling wordt de gelnagel iets korter gevijld, wordt er een dun laagje gel aangebracht en de gelnagel wordt afgewerkt naar keuze. Dit is een korte behandeling en kan ongeveer 2 weken na een eerste behandeling of een nabehandeling plaatsvinden.


Afwerking van de gelnagel
De gelnagel kan op verschillende manieren afgewerkt worden. Bij iedere mogelijkheid wordt er altijd een topgel aangebracht voor een mooi glanzend eindresultaat.

Naturel
Bij een natural look blijft de gelnagel doorzichtig blank of wordt de gelnagel met een lichte gel afgwerkt worden.

 

Prijslijst 

Nieuwe set

45,00

Opvulbehandeling

35,00

Nabehandeling (na 2 weken)

20,00

Gellak op natuurlijke nagels

20,00

Parafinebehandeling

10,00

 

Voorbeelden